X1 fitness

Fitness terem

X1 GYM & FITNESS” feliratú táblák igazítják útba a sportolni- és kikapcsolódni vágyókat Fóton, a Keleti Márton utca 7. szám alatt. A január 5-én megnyílt fitness komplexum két szinten, összesen közel 800 négyzetméteren várja látogatóit jól felszerelt, profi gépparkkal, aerobic teremmel és wellness részleggel.

Az X1 Gym & Fitness Fót és Dunakeszi vonzáskörzetében egyedülálló felszereltséggel rendelkezik. A fels szinten kiépített kardió-részlegben LifeFitness© gépeken edzhetnek vendégeink, ersíteni pedig TechnoGym©, StarTrack©, LifeFitness© és ImpulseSterling© berendezéseken van lehetség. Külön említést érdemel a terem els harmadában elhelyezett 3D Smith keret (ismertebb nevén guggoló keret), amely vízszintes és függleges síkban is kíséri a mozgást. Ilyen eszköz ugyanis a megyében mindössze néhány fitness teremben található. Segítségével vezetett pályán, szélesebb mozgástartományban végezhetünk gyakorlatokat teljes biztonsággal, ellentétben az olyan keretekkel, melyek csak függleges síkban mozognak.

Sportlétesítményünk alsó szintjén kapott helyet az Aerobic terem, a Wellness részleg és a Férfi és Ni öltöz, melyeket a következkben mutatunk be.