Személyi edzők

Carlo

Carlo vagyok. 1968 -ban születtem. 1974 óta napi rendszerességgel sportolok. 1997 -ben végeztem a John Weider által indított IFBB szakiskolán. 25 éve életem szerves része az edzõterem! Kétszer sikerült letolnom az Ironman túrát. Nagyon szívesen átadom az évek során felhalmozott tapasztalatomat, és segítek céljaid elérésében. Légy alázattal és tisztelettel a terem, a sporttársaid és az ebbe fektetett munka iránt! Ne fájjon tanulni, kérdezni és figyelni! A mai napig mindig tanulok ha edzek, a Kollégáktól és Sporttársaktól! Ha van kedved keményen melózni és úgy érzed, hogy tudnék segíteni, hogy eredményesebb légy, akkor keress meg. :-)
Telefon: +36/70-329-7845

Illés Álmos

Gyerekkorom óta a sport „rabja” vagyok. Több évig szerepeltem első osztályú vízilabda egyesület korosztályos csapataiban, felnőtt szinten az OB2-ig jutottam. Egy sportágváltást követően amerikai futball játékosként tagja voltam a 2013-as kiemelt magyar bajnokságot megnyerő csapatnak. A konditermi edzés tizenéves korom óta része mindennapos edzésprogramomnak. Az évek során annyira beleszerettem a testépítésbe, hogy 2014-ben már versenyzői szinten is próbára tettem magam men's physique kategóriában. Azóta három sikeres versenyszezonon vagyok túl.

Sokan nem tudják hogyan is induljanak el az alakformálás „rögös útján”, mik is legyenek az első lépések. Személy szerint én azt vallom, hogy előttünk már rengeteg sikeres sportoló kitaposta az utat, így nekünk nincs más dolgunk, mint végigmenni rajta.

Amennyiben kellő akarattal rendelkezel és hiszel magadban, hozzá tudlak segíteni a kitűzött céljaid eléréséhez, legyen az akár tömegnövelés, testsúlycsökkentés vagy egyszerűen csak az egészséged megtartása.

Kiemelkedőbb eredmények:

WBPF Európa-bajnokság 3. hely (2016.)

Ausztria Kupa 3. hely (2016.)

2X Scitec Muscle Beach döntő (2014., 2015.)

Mottó: Álmodj, tervezz, érd el!

+36(30)214-1829

facebook.com/almosilles

Molnár Tamás

Molnár Tomi vagyok, testépítõ, személyi edzõ. 20 éve foglalkozom testépítéssel, számos magyar bajnoki címet, Európa kupa 1. helyezést, illetve VB ezüstérmet sikerült megszereznem. A munkám egyben a kedvenc hivatásom is, mert küldetésemnek érzem, hogy segítsek más embereknek is elérni az álmaikat!

Elérhetõség: + 3670/9480851