Személyi edzők

Carlo

Carlo vagyok. 1968 -ban születtem. 1974 óta napi rendszerességgel sportolok. 1997 -ben végeztem a John Weider által indított IFBB szakiskolán. 25 éve életem szerves része az edzõterem! Kétszer sikerült letolnom az Ironman túrát. Nagyon szívesen átadom az évek során felhalmozott tapasztalatomat, és segítek céljaid elérésében. Légy alázattal és tisztelettel a terem, a sporttársaid és az ebbe fektetett munka iránt! Ne fájjon tanulni, kérdezni és figyelni! A mai napig mindig tanulok ha edzek, a Kollégáktól és Sporttársaktól! Ha van kedved keményen melózni és úgy érzed, hogy tudnék segíteni, hogy eredményesebb légy, akkor keress meg. :-)
Telefon: +36/70-329-7845

Molnár Tamás

Molnár Tomi vagyok, testépítõ, személyi edzõ. 20 éve foglalkozom testépítéssel, számos magyar bajnoki címet, Európa kupa 1. helyezést, illetve VB ezüstérmet sikerült megszereznem. A munkám egyben a kedvenc hivatásom is, mert küldetésemnek érzem, hogy segítsek más embereknek is elérni az álmaikat!

Elérhetõség: + 3670/9480851

Papp Evelin

Papp Evelin vagyok, de mindenki csak Evinek szólít. Pályafutásomat a fitness területén kezdtem, ahol 8évig versenyszerűen tevékenykedtem. Ezután 3 évig akrobatikus tornáztam, majd a változatosság kedvéért felvételiztem a Baross Imre Artistaképző Intézetbe, ahol szintén 3 évig tanultam. Újfent váltottam,amikor is ki szerettem volna próbálni egy merőben más alapokra épülő sportot, így a párom hatására lementem a konditerembe, ahol hamar beleszerettem a testépítésbe, melynek azóta is rabja vagyok. 
Azóta már akrobatikus torna-, személyi edző, és aktív versenyző vagyok.
 
Eddigi eredményeim: 2017
Fitbalance Bodyfitness Arany minősítés 
Fitbalance Junior Bodyfitness 2. helyezés
Fitbalance Felnőtt Bodyfitness (-168) 1.helyezés 
IFBB Magyar Bajnokság Junior Bodyfitness 1.helyezés
IFBB Magyar Bajnokság Felnőtt Bodyfitness (-168) 1.helyezés