Személyi edzők

Gönczi Gergő

Gönczi Gergő vagyok 18 éves korom óta foglalkozom testépítéssel de a spot mindg is jelen volt a életemben. Több sportágat kiprobáltam, de egyik se fogott meg úgy, mint a testépítés. Szeretem a kihívásokat, mindig próbálom a saját határaimat feszegetni, és a testépítés pont erről szól. Számomra fontos, hogy a kemény munka látványos eredménnyel jár és téged is bátorítanálak hogy ne add fel egyhamar, mert együtt el tudjuk érni a kívánt ereményt! Szívesen segítek megvalósítani a kitűzött céljaid, legyen izomépítés vagy fogyás, de étkezéssel kapcsolatoskérdéseddel keress bizalommal.

Várom hívásod! :) +36304146142

Papp Evelin

Papp Evelin vagyok, akribatikus torna-, és személyi edző. Sok sportágban kipróbáltam magam, de a konditermi edzés fogott meg igazán. A step by dance akrobatikus rock’n’roll egyesületnél is tevékenykedem, mint erőnléti edző. A mindennapjaim részéve vált az edzés, a hobbimat, ami a munkám, már versenyszinten űzöm. Életmódváltás, alakformálás, edzésterv és  étrendtanácsadásban szívesen állok rendelkezésetekre! Keressetek bátran. 

Elérhetőségem: 06202421094

Eddigi eredményeim: 

Fitparade Womens Fitness 2. Hely

Fitbalance Junior  Bodyfitness 2. Hely

Fitbalance Bodyfitness 1. Hely

IFBB Magyar Bajnokság Junior Bodyfitness 1. Hely

IFBB Magyar Bajnokság Bodyfitness 1. Hely

Szabó Mirella vagyok, személyi- és TRX edző

A sport és a mozgás mindig is az életem része volt, hivatásszerűen 15 éve foglalkozom vele. 2013-tól folyamatosan képzem magam, számomra nem csak a gyakorlati, de az elméleti tudás is egyaránt fontos. 

Végzettségeim: 

2013. május (Weider Professional): életmód- és táplálkozás tanácsadó 

2013. november (Fitness Company): sportedző (testépítés- fitness-) 

2013. november (Fitness Company): Gymstick Muscle Instructor 

2014. március (Fitness Company): GET FIT Instructor 

2014. április (Weider Professional): Funkcionális tréner 

2015. december (Suspension Training Course): TRX tréner 

Eredményeim: 

2014. szeptemberében fitness modell kategóriában IV. helyezést értem el a FitBalance-on, majd a Fittparádén II. helyezet lettem fit model kategóriában.

2015. III. helyezés fit model kategóriában a Women’s FitModel World szervezésében. 

2015. Top 3 finalist, Miss Bikini, Párizs. 

2016. májusában VI. helyezés sport model kategóriában az INBA Natural testépítő Országos bajnokságon. 

2016. júniusában IV. helyezés, INBA Natural Championship szervezésében, fitness bikini kategóriában. 

Az edzőteremben Személyi edzőként és TRX trénerként egyaránt fontosnak tartom egészségünk megőrzését, a tudatos táplálkozást és a rendszeres mozgást. Ezek biztosítják számunkra a jó közérzetet. Sokan kérnek tőlem tanácsot életmódváltással kapcsolatban, vagy érdeklődnek egyéni edzésterv iránt. Sok pozitív eredmény és siker született a közös munkák során, ami természetesen rám is motiválólag hat, nem beszélve kedves vendégeimről. 

Szívesen segítek a megfelelő étrend összeállításában, vagy a személyre szabott gyakorlatok kiválasztásában. A siker azonban főként a kitartásban és elszántságban rejlik. 

Szeretettel várok minden érdeklődőt a csoportos óráimra, illetve várom a személyi edzések iránt érdeklődők megkeresését. 

Formáljuk együtt a kitűzött célt! +36(70) 384-1086

 

Szodoray Máté

Szodoray Máténak hívnak , versenyszinten foglalkozom testépítéssel. 

Körülbelül 15 éves koromban kezdtem el érdeklődni  a testépítés iránt, azóta is igyekszem folyamatosan fejleszteni magamat, és új ismeretekre szert tenni. 

A hozzám fordulókat támogatom céljaik elérésében, legyen az edzés, edzésterv összeállítása és akár étrendtanácsadás személyre szabottan. 

Keress bizalommal : 06205192952

Eddigi eredményeim: 

Fitparádé Bodybuilding -95kg 1. helyezés

IBFF Világbajnokság  Junior es Abszolút 1. helyezés

IBFF Nemzetközi Bajnokság 1. helyezés